Начало Блог Откриваме Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ на 21 март 2022

Откриваме Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ на 21 март 2022

Откриваме Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ на 21 март 2022 г. с тематично парти, посветено на синдрома на Даун, в Тон Бонбон Plovdiv Plaza Mall.

Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ към Фондация Up with Down е първият по рода си център в България, където децата със синдром на Даун ще могат да се забавляват, обучават и творят заедно с други деца. Където семействата ще могат да се срещат помежду си и да обменят опит и взаимопомощ, да се забавляват и творят с децата си или пък без тях. Където младите специалисти ще могат да получават специфични обучения и възможност за работа с децата и техните родители.

Официалното откриване на клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ ще се състои точно на Световния ден на хората със синдрома на Даун 21.03. 2022 г. Каним всички на тържествен водосвет от 15 ч. на ул. „Димитър Талев“ 2А в Пловдив, където се помещава нашият клуб. А след това от 17 ч. ще отпразнуваме този значим за нашата общност ден с тематично парти в Тон Бонбон в Мол Плаза – Пловдив.

И така, на 21 март от 17 часа ще отбележим международния ден на хората със синдром на Даун с парти в Пловдив, организирано от детски центрове Тон Бонбон и Фондация Up with Down в Тон Бонбон в Plovdiv Plaza Mall. Ще играем, ще танцуваме и ще се забавляваме с почерпка и голяма торта специално за всички наши гости със синдром на Даун. Аниматорите на Тон Бонбон са приготвили игри и изненади за всички, които ще ни уважат на 21 март от 17 часа.

Благодарим на нашите приятели и партньори от Детски парти центрове Тон Бонбон и Plovdiv Plaza Mall за подкрепата в организирането и осъществяването на нашия празник!

Вижте и това