Начало Блог Клуб “ВСЕКИ МОЖЕ” вече е факт

Клуб “ВСЕКИ МОЖЕ” вече е факт

С огромно вълнение сме щастливи да споделим, че сме на път да осъществим една наша дългогодишна мечта – да има специално кътче за срещи, занимания, танци, творчество, релакс, обучение и забавление за семействата с деца със синдром на Даун.

Кътче, където да можем да се срещаме и обменяме опит, да даваме и получаваме подкрепа, да творим заедно с децата или пък без, да се отпуснем и забавляваме, докато децата се занимават с друг, да се почувстваме свободни и спокойни макар и за малко, докато сме тук.

И така, Клуб ВСЕКИ МОЖЕ към Фондация Up with Down вече е факт.

Успяхме да стартираме благодарение на всички вас, които всякак подкрепяте каузата ни: морално, с разпространяване на информация, с финанси.

1 лев, 10 лева, 100 лева, хиляда… зад тези числа се крие доверие, вдъхновение и смисъл. Това е страхотна мотивация за нас, но и огромна отговорност.

Решихме да инвестираме част от събраните средства по умен и ефективен начин, като създадем и развиваме нещо смислено, необходимо и полезно за децата със синдром на Даун и родителите им.

Скоро ще ви разкажем по-подробно за нашата клубна концепция, както и за дейностите, които планираме да се провеждат тук. А ако имате интересни идеи и предложения, с радост ще ги чуем – добре са дошли.

Нямаме търпение да ви покажем Клуб ВСЕКИ МОЖЕ и отвътре, но все още имаме доста работа да го разкрасим и подредим, както сме замислили. В тази връзка приемаме всякаква помощ 🙂

Знаем, че няма да е лесно, но вярваме, че заедно ще съумеем да превърнем това място в уютен пристан, където всеки да може да свие платната си в бурни моменти.

От сърце благодарим за подкрепата и доверието! ❤

Вяра, Надежда и Борислав,
щастливи със синдром на Даун

 

Вижте и това