Начало Блог Клубно парти в петък – настолни игри!

Клубно парти в петък – настолни игри!

Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ отваря вратите си за тийнейджъри и възрастни със синдром на Даун на Клубно парти в петък! /Фейсбук събитие/

На 07.10. 2022 от 18:00 до 19:30 в уютната атмосфера на Клуба ще играем настолни игри! Ще имаме широк избор – стратегически игри, пъзел-игри и игри за памет, както и за подобряване на координацията и фината моторика! Със сигурност ще започнем приятелства и ще се забавляваме, пък и ще се почерпим с нещо вкусно. Родители и близки ще могат да се отдадат на почивка, приятни разговори и почерпка в топлата и домашна атмосфера на Nadko Designs Studio, намиращо се в съседство на Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“.

Молим предварително да запазите място, тъй като капацитетът на Клуба е ограничен, а игрите се съобразяват с броя играчи. При липса на записани участници събитието ще бъде отменено. Можете да се запишете с лично съобщение или на телефон 0887064844.

Цената за единично посещение е 20 лв, с Клубна карта за 4 посещения – 17.50, а с Клубна карта за 10 посещения – 15 лв. Клубните карти можете да закупите предварително на място преди събитието.

Вижте и това