Начало Клуб "Всеки може" Съботно творческо парти за деца

Съботно творческо парти за деца

Тази събота (08.10.2022) от 10:30 до 12:00 Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ и Nadko Designs Studio заедно отварят врати за Съботно творческо парти за деца.  /Фейсбук събитие/

Ще имаме няколко различни зони, в които всяко дете може да се включи и да изследва, да се забавлява и да твори. Заниманията са предварително адаптирани за деца със синдром на Даун, но не само.

  • „Пуфи“ зона – ще се учим да плетем с пръсти разкошна, мека, плюшена прежда;
  • „Творческа“ зона – с голям набор предварително изрязани елементи (животинки, клончета, флорални елементи) и заготовки за изработка на картички, както и гипсови фигурки за оцветяване;
  • „Сензорна“ зона – с любимия на всички кинетичен пясък и занимания с пластилин;
  • Зона за конструиране – с различни конструктори и неща за сглобяване 😊

Всяко дете може да се включи във всичко, в което пожелае, а екипът ни е на линия да предложи подкрепа при необходимост.

Заплащането е за посещение, но включва и четирите зони, за да могат децата да се включат именно в онова, което в момента ги привлича и вълнува.

Събитието се провежда с предварително записване. Молим да запазите предварително своето място на телефон 0887064844, или с лично съобщение.

Цената за единично занимание е 20 лв, с Клубна карта за 4 посещения – 17.50, а с Клубна карта за 10 посещения – 15 лв. Клубните карти можете да закупите предварително на място преди събитието.

Вижте и това