Начало Блог Експресивна Арт Терапия В Клуб “Всеки Може”

Експресивна Арт Терапия В Клуб “Всеки Може”

Този четвъртък (06.10.2022) в Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ от 17:30 до 19:00 децата имат възможност да се включат в страхотно занимание по експресивна арт терапия с клиничен психолог Цветелина Тодорова.  /Фейсбук събитие/

Експресивната арт терапия включва комбинация от различни области на изкуството – рисуване, музика, театър, движение/танц, работа с глина, фотография и други. Приложението на творчеството и разнообразните материали развиват сензомоториката и познавателните способности при децата. Чрез съчетаването на разнообразни творчески подходи ще работим върху подобряване на вниманието и концентрацията, ще насърчаваме социализацията, себепознанието, разпознаването и назоваването на емоциите, ще стимулираме въображението.

Първото занимание е с тема „Моето тяло“ – кой съм аз? Ще очертаем границите на тялото, ще говорим как се чувстваме в своето тяло и ще играем двигателни игри!

Заниманието ще се проведе при минимум двама записани, затова молим всички желаещи да запазят своето място предварително – с лично съобщение или на телефон 0887064844.

Цената за единично посещение е 20 лв, с Клубна карта за 4 посещения – 17.50, а с Клубна карта за 10 посещения – 15 лв. Клубните карти можете да закупите предварително на място преди събитието.

Вижте и това