Начало Блог Вие сте истински народни будители!

Вие сте истински народни будители!

Изтъркули се октомври, месецът за информираност за синдрома на Даун.
За нас той беше изключително наситен и премина основно в живи срещи, разговори и активна кампания за информираност и приобщаване на децата със синдром на Даун в учебните заведения и не само.
Щастливи сме, че навсякъде ни посрещаха сърдечно, разговорите протичаха в атмосфера на загриженост и готовност за съдействие и съвместна работа.
Най-голямото признание за това, което правим, беше, че ни нарекоха „истински народни будители, които пробуждате и вдъхновявате не само родителите на деца със синдрома, а и всички други, до които се докоснете“.
БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ И ПРОДЪЛЖАВАМЕ!
 
П.П. И през ноември, а и занапред продължаваме активните си информационно-образователните кампании по проектите на Фондацията ни в подкрепа на родителите и специалистите.
Не всичко успяваме да споделяме в реално време в социалните мрежи, а честно казано не ни е и приоритет да го правим на всяка цена.
За нас по-важното е, че работата ни се вижда и оценява точно там, където има нужда от нея, без значение дали сме го показали публично или не по време или след това 🙂
 
Благодарим на всички, които ни го казвате по телефона, в съобщение, в коментар или на живо!
 
Благодарим и на всички вас, които не казвате и не пишете нищо, но се мотивирате и вдъхновявате от нас и нещата, които споделяме, и действате за това децата ви със синдром на Даун (а и тези без :)) да са щастливи и пълноценни тук и сега!

Вижте и това