Начало Клуб "Всеки може" Клубно парти в петък – Пъзели!

Клубно парти в петък – Пъзели!

Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“ отваря вратите си за тийнейджъри и възрастни със синдром на Даун на Клубно парти в петък! /Фейсбук събитие/

На 07.10. от 18:00 до 19:30 в уютната атмосфера на Клуба ще редим пъзели и ще играем с конструктори! Ще имаме широк избор – от обичайните картонени елементи, през дървени пъзели с букви и цифри, пъзели за вгнездяване и забавни главоблъсканици за подобряване на координацията и фината моторика! Със сигурност ще започнем приятелства и ще се забавляваме, пък и ще се почерпим с нещо вкусно. Родители и близки ще могат да се отдадат на почивка, приятни разговори и почерпка в топлата и домашна атмосфера на Nadko Designs Studio, намиращо се в съседство на Клуб „ВСЕКИ МОЖЕ“.

Молим предварително да запазите място, тъй като капацитетът на Клуба е ограничен, а игрите се съобразяват с броя играчи. При липса на записани участници събитието ще бъде отменено. Можете да се запишете с лично съобщение или на телефон 0887064844.

Цената за единично посещение е 20 лв, с Клубна карта за 4 посещения – 17.50, а с Клубна карта за 10 посещения – 15 лв. Клубните карти можете да закупите предварително на място преди събитието.

Вижте и това