Начало Блог Клуб ВСЕКИ МОЖЕ: още един повод за празнуване на 21 март

Клуб ВСЕКИ МОЖЕ: още един повод за празнуване на 21 март

21 март е Международният ден на хората със синдром на Даун. 
Избрахме датата за откриване на клуб ВСЕКИ МОЖЕ в Пловдив, за да имаме още един повод за празнуване всяка година на този ден.
Изключително щастливи и благодарни сме на нашите приятели и партньори от Детски парти центрове Тон Бонбон, че ни подкрепиха за организирането на това значимо за нашата общност събитие!

Нещо повече, те изразиха готовност и желание да празнуваме заедно на този ден всяка година, като го превърнем в красива традиция.
Нека ви разкажем какво сме планирали за тържеството от 17 ч. на 21.03.2021 г.
Залата на Тон Бонбон в Plovdiv Plaza Mall ще бъде отворена специално за нас, а прекрасните аниматори са приготвили весели игри и изненади за малки и големи. Ще има и танци, и почерпка, а гвоздеят на вечерта ще е голяма тематична торта, с която ще отбележим раждането на нашия клуб ВСЕКИ МОЖЕ.
Както тържеството на 21 март, така и клуб ВСЕКИ МОЖЕ са отворени за всички вас – семействата на деца със синдром на Даун, където и да се намирате в България, а и по света.
Искрено се надявамe този клуб да стане любимо място за всички нас, без значение дали и на кого симпатизираме. И си пожелаваме да има такива кътчета в повече и повече градчета и селца в цяла България.
Защото каузата ни е ЕДНА, ОБЩА и тя е децата ни със синдром на Даун да живеят щастливо и пълноценно! ❤
Благодарим от сърце на всички за подкрепата и доверието през годините! Продължаваме заедно и нямам търпение да се видим на 21 март!
П.П. Молим всички, които ще се присъединят към нашия празник, да попълнят официалната форма за записване ТУК:
Няма никакво ограничение за възрастта на децата ни – от 0 до 100 години сме добре дошли 🙂

Вижте и това