Начало Блог ВЯРА ВЕЧЕ Е ПЪРВОКЛАСНИЧКА!

ВЯРА ВЕЧЕ Е ПЪРВОКЛАСНИЧКА!

След една противоречива подготвителна година в училище, днес нашето момиче отново пристъпи училищния праг, но този път като горда и ентусиазирана първокласничка.
Е, имаше си своите моменти на притеснение, колебание и явен стрес и затова я няма никъде на общите празнични снимки с класа. С нас също не пожела да се снима, въпреки че й дадохме и време, и пространство да се успокои…
Емоциите ни през днешния ден вилнееха в различни посоки: от щастие и гордост, през умиление и тъга, до разочарование и отчаяние.
Вълнуваме се за толкова много неща: как ще усвоява материала, как ще взаимодейства с другите деца, как ще се чувства в клас, когато не се справя и още, и още…
Но това е живият живот… и за Вяра, както и за стотици други специални деца като нея, днес започна нов етап с нови предизвикателства, вълнения и надежди.
От сърце пожелаваме на нея, както и на всички ученици със и без синдром на Даун успешна и щастлива нова учебна година! Нека да не стихва ентусиазмът и любопитството ви към знанията, творчеството и игрите!
На учителите пожелаваме мъдрост и търпение в изобилие! А на родителите – вяра, спокойствие и приемане!

ЧЕСТИТ 15 СЕПТЕМВРИ И НА ДОБЪР ЧАС!

Вижте и това