Начало Клуб "Всеки може" Коледни талари: декупажна работилница за малки и големи

Коледни талари: декупажна работилница за малки и големи

В навечерието сме на най-светлия празник от годината. През декември намираме време да се чуем и срещнем с повечето ценни за нас хора. Това че им подаряваме време и внимание е най-хубавото, което можем да направим. Разбира се традицията повелява да има и подаръче за срещата.

Но често забравяме да отделим време на най-скъпото ни. Забързани в подготовката не ни остава време да се видим на спокойствие с децата ни.

Затова решихме да организираме съвместни творчески ателиета за родители и деца. Ще творим, ще се забавляваме и ще споделим време заедно. Всеки ще си тръгне с готов продукт, който ще ни напомня за тези прекрасни моменти.
Наш гост ще бъде Цвети от работилничка за настроение @Tzvetymade. Ще се забавляваме и заедно ще се потопим в магията на състаряващата декупажна техника. Големите ще си изработят по една дъска за студено сервиране (талар), а малките ще творят върху подложка за чаша.

Ателието е подходящо за начинаещи и за всички, които искат да се докоснат до света на декупажната техника! Всички необходими материали са предварително подсигурени. От вас очакваме само да си подарите няколко часа време.

Времетраене около 3 часа.

Местата са силно ограничени, затова е задължително да запазите своето предварително. Можете да се запишете с ЛС или на телефон 0887064844.  /Фейсбук събитие/

Таксата за творческото ателие е 45 лв. (за родител + дете) и включва всички необходими материали.

Вижте и това