Начало Блог Али и пеперудите – книга с кауза и послание за приемането

Али и пеперудите – книга с кауза и послание за приемането

В средата на октомври, месеца за информираност за синдрома на Даун, дойде радостната новина за излизането от печат на още една книга с наше участие.  Това е „Али и пеперудите“ – книга на издателство „Разказвачът на приказки“, написана и илюстрирана от Елена Жаблянова, издадена с финансовата подкрепа на фондация UP WITH DOWN в рамките на проекта ни за истинско приобщаващо образование на децата със синдром на Даун „Помогни ми да бъда приет“.

Може да подкрепите проекта ни, като си купите книгата „Али и пеперудите“ и я прочетете заедно с децата си.

 

 

„Али и пеперудите“ е приказка за приятелството и игрите навън. Приказка за деца и възрастни, пропита с топлота и детска чистота.

 

 

Чете се с лекота, а разкошните илюстрации са наслада за очите – убедете се сами 🙂

 

 

От 1 ноември започва официалното представяне на книгата в училищата и детските градини в цялата страна, организирано от Националната инициатива за насърчаване на детското четене „Разказвачът на приказки“. Ние също ще сме там и ще разказваме за синдрома на Даун на малки и големи.

На добър час!

 

 

Здравей!

Книгата, която държиш в ръцете си, се издава с финансовата подкрепа на Фондация UP WITH DOWN като част от проекта на фондацията „Помогни ми да бъда приет“ – една кампания за истинско приобщаващо образование за децата със синдром на Даун в България, насочена към директори, педагози, родители и деца. Към всички нас, всъщност…

Зад Фондация UP WITH DOWN стои едно щастливо българско семейство, което с любов и надежда отглежда и възпитава дъщеря си Вяра със синдром на Даун. Нашето послание е „щастливи със синдром на Даун“, а нашата кауза и най-смелата ни мечта е всяко дете със синдром на Даун да има щастлив и пълноценен живот тук, в България. Повече за фондацията, проектите и дейността ни може да разбереш оттук: www.upwithdown.bg

5 лева от цената на всяка книга ще бъдат дарени на Фондация UP WITH DOWN в подкрепа на информационно-образователната ни кампания за истинско приемане и приобщаване на децата със синдром на Даун в българските масови учебни заведения – деца като Вяра, Али и хиляди други като тях.

Благодарим ти за доверието и подкрепата!

Надежда Тодорова,

щастлива и горда майка на Вяра със синдром на Даун, основател и изпълнителен директор на Фондация UP WITH DOWN

Вижте и това